God rådgivning i Jyske Bank

I Jyske Bank får du rådgivning, der kommer hele vejen rundt om din økonomi – ud fra dine ønsker og behov. Du får en fast personlig rådgiver, som du altid kan kontakte. Din rådgiver kender dig og din situation – og ser mulighederne i din økonomi. Så behøver du ikke at forklare alting forfra, når du har brug for din bank.

  • En personlig rådgiver, som altid står klar til at hjælpe dig

  • Adgang til specialister inden for bolig, pension, investering og formue

  • Overblik over hele din økonomi

Rådgivning, der tjener dig bedst

Bliv ikke overrasket, hvis din rådgiver kontakter dig om nye muligheder i din økonomi. Også selv om det betyder, at vi tjener mindre. Måske er det tid til at lægge lån om, eller du kan med fordel spare penge ved at samle dine konti. Samtidig er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om, hvad der er bedst for dig.

Vi vil gerne tjene penge på at drive bank. Men vi tror på, at du er kunde hos os, fordi vi rådgiver om det, der er bedst for din økonomi. Det tjener både dig og os bedst i det lange løb.

Ingen bonus til rådgiverne

I Jyske Bank har vi ingen rådgivere, som får en gevinst af at sælge et bestemt produkt til dig. Vi har ingen bonus- eller provisionsordninger og har aldrig haft det.

Det møder du kun i Jyske Bank

  • Totalkontoen – sandsynligvis den billigste konto for dig, som har et lån i banken.
  • Se, hvad du kan spare med en Totalkonto
  • Gratis pakker. Med info, der gør det lettere for dig at få mest muligt ud af dine penge.
  • Runde borde, fordi det er rart at kunne følge med på skærmen, når du snakker med din rådgiver. Og fordi det ikke behøver at være så firkantet …

Og så arbejder vi hver eneste dag på at gøre en forskel for dig og din økonomi.

Som kunde i Jyske Bank får du personlig rådgivning, der tjener dig og din økonomi bedst. Se dine mange fordele som kunde i Jyske Bank her

bubble