30 års erfaring

Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S har over 30 års erfaring med alle former for malerarbejde. Vi lægger vægt på kvalitet og service samt et godt arbejdsmiljø. Vi beskæftigere 170 mand idag.

  • Privat
  • Erhverv
  • Offentlige
  • Bolig- og ejerforeninger
  • Forsvaret

Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S er et kvalitetsbevidst malerfirma som udfører alle former for malerarbejde.

Uanset om du er til farver eller minimalistisk stil, er det vigtigt for os, at du får den korrekte rådgivning omkring dit kommende malerprojekt.

Vores erfaring og kendskab til produkter og farver, gør os i stand til at rådgive og inspirere dig. Omgivelserne, størrelsen af rummet og lysindfald er vigtige faktorer, når du vælger farver, tapeter og andre spændende løsninger.

Hos os er kvalitet et nøgleord. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har stor faglig kompetence og en solid håndværksmæssig uddannelse. Vores medarbejdere har altid fokus på kvaliteten og det indebærer også at overholde aftaler og tidsplaner.


Desuden har vi et specialindrettet sprøjteværksted www.alca-lak.dk


Vi udfører malerarbejde for erhverv, private, forsvaret, offentlige, samt bolig- og ejerforeninger.
Malerfirmaet er arbejdsmiljøsertificeret efter standard: DS/OHSAS 18001:2008.


Som et professionelt malerfirma lægger vi vægt på at opfylde kundernes ønsker og giver gerne råd og vejledning med farve- og materialevalg.


Vi er hele tiden opdateret med den nyeste udvikling i produkter og teknikker. Vi lægger samtidig stor vægt på, at både gamle og nye kunder opfatter os, som et seriøst og kompetent malerfirma, der altid overholder vores aftaler og afgivende tilbud.


Følg med på Facebook

bubble