Udviklingssamtaler -  psykoterapi - supervision -  mindfulness

Er målet harmoni, er vejen udvikling

I virksomheden:

Det handler om mental fitness!

Bider stressen dine medarbejdere i haserne, kan hele teamet profitere af et fælles forløb, hvor vi træner nærvær og finder jordforbindelsen igen. Deltagerne får en stribe værktøjer med sig, som de kan bruge hvor som helst, når som helst. Et forløb med mindfulness vil gavne både dine medarbejdere, kunderne og bundlinjen.

Mangler enkelte af dine medarbejdere glæde, overskud og overblik i en travl hverdag, kan jeg via samtaler hjælpe på rette vej.

Mærker du tvivlen, når du skal træffe svære beslutninger om noget, du ikke kan tale med dine medarbejdere om? Eller har du bare brug for at være mere hjemme i dig selv i en travl hverdag? Så er det måske supervision du har brug for.

Privat:

Befinder du dig i en svær periode? Oplever du manglende overskud, stress, angst, smerter, dukker der ind imellem gamle oplevelser op, der bare er i vejen, eller har du bare brug for at få styr på kaos inden i dig og finde indre ro?

Jeg er psykoterapeut og supervisor, og har mange års erfaring med samtaler med mennesker, der ønsker at livet skal være lettere at leve. Det har været temaer som: Manglende selvtillid og lavt selvværd, traumer, chok, angst, depression, ludomani, overgreb, personlige kriser, sorg, fyringer og ledighed, smerter, indre uro, store omvæltninger i livet generelt eller ”jeg har bare brug for at komme videre”!

Ring og lad os tale om det: 28 56 32 30

Læs mere på hostgaard.dk, her kan du også læse om klienternes erfaringer - Se mere på hjemmesiden her


Følg med på Facebook

bubble