B·E Installationer

beinstallation-omrader.jpg

El installation - Respekt for strøm 

Elektricitet kan være livsfarlig så derfor lad fagfolkene klare det - vi laver både nybyg, renovering og er autoriseret. Vi har både erhvervskunder og privatkunder, vi sørger for at tingene er iorden og at I får en go oplevelse uanset opgave.

Forholdsregler for tyveri og brand

Der er ingen GARANTI for tyveri & brand. Men vi vil gerne tage en uformel snak omkring det. Vi har stort indblik i fabrikater og muligheder med hensyn til alarmsystemer. Vi har udddannelsen og overholder selvfølgelig de lovmæssige krav.

VVS installationer  

Skal du have bygget et hus, installeret en quooker, er afløbet stoppet eller er det nye kontakter i huset så kontakt os. Vi har et stort elektrikerhold hvor vi har autorisation indenfor VVS, køleteknik og gasteknik. 
Vi løser alle opgaver professionelt og altid til aftalt pris og tid. Vi ved også meget om Energioptimering og vi er VE-certificeret under Energistyrelsen i Danmark. 

Varmepumper er blevet utrolig populært og er et rigtigt godt valg, men derudover ved vi også meget om olifyr, varmeanlæg og gasfyr.

Køl og varme = varmepumper

Idag skal man tænke miljørigtigt og det gør man med varmepumpen. Vi har stor erfaring og efteruddanner os hele tiden for at vi kan guide dig i det sidste nye. Vi kender til lovgivningen og aktuelle tilskudsordninger.

Bygningsautomatik

Bygningsautomatik bruges især i erhvervsejendomme og offentlige bygninger. Vi laver programmering, opsætning, dimensonering og service af anlæggene IBI, BMS og CTS.

Vi laver maskintavler og styring til Industrien. Kontakt os hele døgnet og alle 365 dage om året.

Vi er DIN GARANTI for at du bliver behandlet professionelt og vi har mange års erfaring og bred viden på mange områder - kontakt os for en snak om dit næste projekt!


Følg med på Facebook

bubble