Viborg HK Herrer

 

 ”Vi vil herrehåndbold”…. 

Viborg HK Forening har ansvaret for herrehåndbolden i Viborg HK. Foreningen har i den forbindelse nedsat et herreudvalg, som via et kommissorium har rettighederne over herrelicensen de kommende 4 år – og dermed også ansvaret for 1. holds herrer i Viborg HK, der i sæsonen 2015-2016 spiller i 3. div. 

Projektet blev startet op i august 2014 og fokus var det 1. år på rammen og setup’et omkring holdet – ikke mindst det økonomiske, udfra devisen: ” Vi bruger ikke én krone førend vi har én krone”. Alle sponsorater, der tilbydes til herreudvalget fordeles med 95% til 1. holds herrer og 5% til Foreningen Viborg HK som en slags licensbetaling. 

Sæsonen 2015-2016: 

Målet for sæsonen er en oprykning. Vi har suppleret lederteamet med en højtuddannet og international cheftræner. Spillertruppen består af unge talenter og rutinerede spillere med stor erfaring fra højt niveau (ligaen herhjemme samt i udlandet). Motivationen er i top og der trænes fokuseret og benhårdt samtidig med at der er en god stemning i truppen. 

Projektet har brug for flere, som ønsker at være med til at gøre en indsats for herrehåndbolden i Viborg HK. Vi ser fremad, ”plejer” og fortiden er stendød og nye initiativer kan få frit løb. Alle med en god idé er velkommen, så længe man også selv ønsker at bidrage til fællesskabet. Udover traditionelle sponsorater ønsker vi at indgå i samarbejde med de lokale/regionale virksomheder, baseret på ”Noget for Noget”-princippet. 

Projektets overordnede formål er at sikre en ”bæredygtig talentudvikling af fremtidens stjerneskud” under overskriften ”potential has no limits” og vi vil være kendt for at være et sted, hvor der er højt til loftet med et socialt ansvarligt miljø. 

Vores værdigrundlag er: ærlighed – arbejdsomhed – entusiasme 

Vi tror på dette projekt og vi arbejder hårdt på at støtte op om spillerne - det fortjener de, de knokler seriøst med både mental, fysisk og håndboldmæssig træning hver eneste uge for hele tiden at udvikle og forbedre sig. 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om det spændende udviklingsprojekt i forlængelse af denne korte introduktion, 

 

 

                                                   

 

 

 

 

 

bubble