Velkommen til Jørgen Olsen Automobiler Viborg

Autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Hyundai og Suzuki.

Vi har Årelang erfaring indenfor autobranchen og det vigtigste for os er, at vore kunder får en god oplevelse og den bedste service.

Dette gør os til dit naturlige valg af bilforretning hvad enten det gælder køb af ny eller brugt bil, reparation af din bil eller køb af reservedele og smart tilbehør.

Kig ind i salgsafdelingen hvor vore dygtige sælgere er klar til at guide dig igennem køb af din nye bil. Altid mange biler i udstillingen så du kan se dem "live" og få en prøvetur i drømmebilen. Finansieringen kan vi selvfølgelig også hjælpe med, endda på favorable vilkår.

På vort autoriserede værksted er din bil altid i gode hænder. Vort dygtige værkstedsteam er altid opdaterede med den nyeste viden indenfor reparation af vore 4 mærker, og har selvfølgelig det nyeste værktøj til rådighed.

Mangler du nyt smart tilbehør til bilen eller en reservedel, så har vi også her et bredt udvalg.

På vort Skadecenter tager de sig af din bil hvis du har været ude for et uheld eller måske bare fået et stenslag i forruden.

Vort personale står altid klar til, at rådgive og hjælpe dig, og du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du finder den rette person ved at kigge ind på vores hjemmesider.

Vi glæder os til at høre fra dig eller se dig i forretningen !


Følg med på Facebook

bubble