Broderi eller tryk - her er du i sikre hænder

Jet sport Tekstiltryk & Broderi profil

Jet Sport Tekstiltryk & Broderi er en B2B- virksomhed med mere end 40 års ekspertise i at levere større produktioner af tekstiltryk, transfers og broderi i form af logoer, tekst og motiver til brancher som sportskæder, industrielle vaskerier, byggemarkeder og promotion.

Som en af Danmarks største underleverandører af tekstiltryk og broderi, tilbyder vi et omfattende varesortiment, der inkluderer direkte tryk, broderi og specielt udviklede transferløsninger. Vi har derfor den rette løsning til dig, ligegyldigt hvad du søger inden for tekstiltryk eller broderi til, hverdagstøj, arbejdstøj eller sportstøj.

Vi kan som en ud af kun ganske få trykkerivirksomheder i Danmark tilbyde direkte tekstiltryk, som udover at være slidstærkt og behageligt at have på, også er prismæssigt billigere. Som en fast del af vores service tilbyder vi altid rådgivning og vejledning til valget af dine logoer. Vores løsninger udvælges med øje for dine logoers anvendelsesformål, og vi vil altid hjælpe dig med at finde den mest holdbare og prisbillige løsning.

bubble