Smuk natur – skønne faciliteter – glade golfoplevelser

SPORTSLIGE UDFORDRINGER HELT NED TIL FJORDEN

  • Golfbane
  • Ferielejligheder
  • Restaurant
  • Festlokaler

Fantastisk udsigt og naturskabte udfordringer Udsigten over den smukke Hjarbæk Fjord. De naturlige bakker og skrænter skabt af istidens smeltevand. Rå natur, kuperet terræn og åbent landskab, hvor den friske vind er med til at udfordre selv den mest stabile golfspiller på blæsende dage.

Smukt anlagt med 27 huller og greens fra det højtliggende bakkede terræn og helt ned til fjorden. Hjarbæk Fjord Golfcenter udnytter på fornem vis de naturskabte omgivelser.

En af Danmarks smukkeste og mest afvekslende golfbaner med naturlige forhindringer og sportslige udfordringer af høj kvalitet.

AFVEKSLENDE GOLFSPIL OG VELHOLDTE HULLER
Tre sløjfer med i alt 27 huller giver selv den mest kræsne golfspiller mange muligheder for et afvekslende spil. Hver dag året rundt plejer og inspicerer vores kompetente greenkeepere hullerne, der er yderst velholdte. Vores smukke greens har ry for at være hurtige og usædvanligt jævne.

Flere greens ligger helt ned til fjorden, og hvis svinget ikke sidder der på dagen, anbefales det at huske ekstra bolde. Foruden fjorden bliver du udfordret af fem søer og 72 sandbunkers placeret strategiske steder i det grønne miljø.

PAY & PLAY PÅ EN RIGTIG BANE!
Vest-banen er en af Danmarks smukkeste 9-hullers Pay& Play baner, hvor også nybegyndere kan prøve kræfter med en rigtig golfbane. Vi tilbyder udlejning af udstyr, samt mulighed for Golf for sjov, hvor vores træner sætter jer i gang. 

Her i Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals kan vi mere end at spille golf. Vi har vores helt egen golfrestaurant, som er særdeles velbesøgt af gæster fra Midtjylland, Jylland og hele Danmark. 

Gæsterne fra Golfhæftet, som har spillet 86.654 golfrunder i Danmark har nomineret RESTAURANT HJARBÆK FJORD til titlen "BEDSTE RESTAURANT 2020", hvilket vi er MEGA stolte af og vil gøre ALT for at leve op til.

Spis efter dagens match eller bestil bord udefra. Vi har et stort udvalg f.eks. dagens ret, a la carte og takeaway. Vi bruger kun de bedste råvarer og vores køkken er meget kreativ og vi laver alt fra bunden.
 
​Udover smuk udsigt og frit udsyn ud over golfbanen kan du sidde og nye et glas vin og se solnedgangen.
  
 

Følg med på Facebook

bubble