7. januar 2018

Rekord på rekord i Tinghallen

Rekord på rekord i Tinghallen i 2017

I 2017 fortsatte Tinghallen A/S i Viborg de to foregående års markante fremgangslinje og nåede op på i alt 153.119 gæster. Billetsalget til kulturarrangementer steg med 28 procent i forhold til 2016. Omfanget af kulturpartnerskaber gik frem med hele 40 procent og er dermed blevet næsten tredoblet på blot tre år.

- Selv om vi havde opjusteret forventningerne til os selv efter et rigtig flot 2016, blev fremgangen endnu større på alle de punkter, som vi måler os selv på. Rekorderne stod nærmest i kø. Det er vi alle i vores to ”huse” – Tinghallen og BDO Lounge - naturligvis både glade for og stolte over, især set i lyset af, at 2016 også var et meget positivt år med markant fremgang, siger adm. direktør Claus Donslund, Tinghallen A/S.

Nye højder

Det samlede antal arrangementer, dvs. kulturarrangementer samt møder, fester m.v., for Tinghallen A/S, nåede i 2017 nye højder - 605. Det er mere end en fordobling på tre år.

Det samlede antal gæster var også rekordhøjt i 2017, nemlig 153.119. Inden for de seneste tre år er det samlede gæsteantal steget med 60 procent.

Billetsalget øget med 28 procent

- Både antallet af kulturarrangementer og billetsalget gik frem med 28 procent i forhold til det flotte år 2016. Omfanget af kulturpartnerskaber voksede endnu mere, nemlig med hele 40 procent, og det er således næsten tredoblet inden for de seneste tre år, oplyser Claus Donslund, der ser frem til at kunne præsentere det samlede, mere detaljerede regnskab på Tinghallens generalforsamling den 19. marts.

Gæster og kunder er nøglepersoner

Claus Donslund glæder sig over den store opbakning fra såvel gæster og kunder som fra Tinghallens mange kultur-samarbejdspartnere.

- Vores gæster og kunder er og bliver nøglepersoner, som vi altid vil og skal have fokus på. Den stærke opbakning, som de sammen med vores mange kulturpartnere og øvrige samarbejdspartnere giver os, er vores livsnerve - og af yderste vigtighed for Tinghallen som Viborg Kommunes største og førende kulturhus, understreger han.

Yderligere oplysninger:

Adm. direktør Claus Donslund, Tinghallen, 86626100 – 20102211 – cd@tinghallen.dk


Kontaktinformation:

info@mediekontoret.dk

Billede krediteret Mediekontoret.

 

Tilbage til oversigten

Besøg også

bubblemedia