15. april 2024

Stop og læs den fedeste NYHED

Det er med stor begejstring, at vi kan afsløre, at vi snart åbner en helt særlig ølbar i hjertet af Viborg, der emmer af ægte Rockabilly vibes!

Vi har længe arbejdet på dette projekt, og vi kan endelig dele det med jer, vores trofaste fællesskab af ølentusiaster og Rockabilly-elskere.

Denne nye ølbar vil være et sted, hvor du kan opleve den autentiske Rockabilly-kultur i en stemningsfuld og hyggelig atmosfære, mens du nyder vores særlige udvalg af specialøl, fordelt på 20 haner. ????????????????
 
Vi lover en unik oplevelse, der kombinerer vores kærlighed til godt håndværksøl med den energi og spænding, der kendetegner Rockabilly-scenen.
 
Vi ved, at I sikkert er ivrige efter at lære mere om, hvor denne spændende nye ølbar vil være placeret, og vi kan forsikre jer om, at det ikke vil vare længe, før vi offentliggør placeringen.
 
Hold øje med med den lokale avis, vores nyhedsmails og sociale mediekanaler for at få de seneste opdateringer og eksklusive sneak peeks!
Vi ønsker at takke jer for jeres fortsatte støtte og loyalitet over for Rockabilly Brew. Det er jer, der gør det muligt for os at realisere vores drømme, og vi er meget taknemmelige for jer alle sammen.?
 
Så lad os sammen tælle ned til åbningen af vores Rockabilly-inspirerede ølbar i Viborg, der skal skabe uforglemmelige minder!
 
Rock on!
Med venlig hilsen
Rockabilly Brew
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble