24. april 2024

Måske Danmarks første virksomhed med et bæredygtigt logo?

BE installationer har skruet lidt på deres logo fra 1984…

Det gjorde vi allerede sidste efterår, og det er nærmest gået ubemærket hen – også i egne rækker her hos BE Installationer. Præcis som vi ønskede det!

Først nu, hvor vi er kommet på plads på vores nye hovedadresse i Viborg, er vi klar til at præsentere vores reviderede logo officielt og forklare om baggrunden for beslutningen for revideringen.
 
Vores gamle logo symboliserede kun vores elektrikerbaserede ydelser. Men vi har udviklet os betydeligt og tilbyder i dag bl.a. også VVS, hvilket nu fremgår i logoet.
Ingen tvivl; det havde været meget nemmere at starte forfra og få udviklet et splinternyt logo. Dog ville det både blive dyrt og direkte miljøbelastende i den samtidige udskiftning på tværs af alle ’sendeflader’, som et helt nyt udtryk ville kræve. Vi har nemlig ca. 50 varebiler i vores vognpark, der alle ville skulle have ny foliering. Læg hertil ny skiltning på vores 4 adresser, nyt arbejdstøj til langt over hundrede medarbejdere, nye visitkort og andre trykte materialer.
 
Ved at tilpasse vores gamle logo, så kun de ekstra opmærksomme ville bemærke det, har vi kunnet udskifte til det nye logo efter behov.
 
Først erstattede vi det gamle logo med det nye på vores online medier. Det var supernemt gjort og oplagt. Alt øvrigt udskiftes fortsat efter tur, så der går et stykke tid endnu med to logoer på ’gaden’.
 
Tak til FS2 reklame for rådgivningen og udviklingen af vores bæredygtige logo.
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble