Et besøg værd

Viborg Golfklub


Viborg Golfklub har en 27 hullers parkbane bestående af 3 ligeværdige sløjfer. Dertil kommer 9 hullers Pay & Play bane. Banen er beliggende i kuperet terræn i en afstand af 2 km fra Viborg centrum.
Klubben tilbyder derudover meget attraktive træningsmuligheder samt en golfbutik med bredt sortiment og en restaurant med et varieret menukort. Restauranten er åben for alle – også ikke-golfspillere, som bare vil nyde den flotte udsigt og natur i området.

Medlemskab
Vi tilbyder mange forskellige former for medlemskaber, afhængig af din alder, niveau og hvor aktiv du er på golfbanen. De forskellige medlemskaber gør, at du altid vil kunne finde et medlemskab som passer lige netop dig, uanset om du er begynder, øvet, ung, gammel, aktiv, mindre aktiv.
Vi vægter det sociale samvær meget højt i Viborg Golfklub, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved at næsten alle vores turneringer afvikles som gunstarter, med fælles spisning efter runden. På den måde kommer du lynhurtigt til at lære andre medlemmer at kende.

Erhvervsnetværk
Vi skaber rammerne for et godt erhvervsnetværk, hvor du kan møde andre golfinteresserede kombineret med andre aktiviteter i løbet af året.

Company Days / Firmaarrangementer
Vi arrangerer firmaarrangementer for både større og mindre virksomheder. Uanset om dine medarbejdere eller kunder er øvede golfspillere eller begyndere, kan vi arrangere en hyggelig dag for jer inklusiv golfaktivitet og god mad.

Gæst
Udover vores 27-huls bane, Viborg Golfklub også en udfordrende 9 hullers Pay & Play bane, som er åben for alle - også uøvede. Inden man starter ud, kan man varme op på drivingrangen og slå alle de bolde ud man vil. Det er alt sammen inkluderet i prisen. 
bubble