Top service hos UJS Biler

UJS Biler sælger og servicerer KIA og Mitsubishi biler på Gl. Skivevej i Viborg. Firmaet drives til daglig af Ulla og Sander Steffensen og deres 20 ansatte i salg, reservedele og værksted.

Læs mere på www.ujs-biler.dk

Autoværkstedet – vi servicerer og reparerer alle bilmærker
Hos UJS bliver din bil serviceret af specialuddannede mekanikere. De har den rette viden og det nødvendige specialværktøj. Vi kender din bil og ved hvor det kan betale sig at spare, og hvornår det bliver for dyrt for dig i det lange løb. Når vi har udført serviceeftersyn på din bil, er du sikret en bil i topform, klar til fortsat problemfri kørsel.

Aftale med Danske Teknologisk Institut
Hos UJS får du kvalitet for pengene. Dansk Teknologisk Institut, der jævnligt kommer på uanmeldt besøg og tjekker biler, der har været til service den pågældende dag – din sikkerhed for at kvalitetsprocedurerne er i orden.

Også FIAT i Thisted
I vores afdeling i Thisted forhandler og servicerer vi også Fiat biler. Vi kan i kraft af vores brede udvalg af KIA, Mitsubishi og Fiat tilbyde en løsning til ethvert behov til både private og erhverv. Er der specielle ønsker med hensyn til udstyr og indretning, kan vi altid skræddersy tilbud på finansiering, leasing og serviceaftaler.


Følg med på Facebook

bubble