ShapeUp & Dance studio

Velkommen til holdtræning

Hos os bliver du en del af et uhøjtideligt fællesskab, hvor der er højt til loftet og plads til alle, og hvor vi lægger vægt på den gode stemning.

Er du til Zumba, Crossdance, Hitfit eller Dancemix? Eller er du er til Stram Op, Step & Styrke, Fitness Boks, Shapeup eller Cirkeltræning? Eller måske Yin Yoga?

Hvis du gerne vil prøve det hele - ja så skal du da være medlem og være med! Du blir i godt humør og får masser af energi. Du vil opleve storsmilende og passionerede instruktører, der brænder for at give dig effektiv og sjov træning med masser af sved på panden i vores holdsal i Viborg.

Vores medlemmer udtaler at de blir afhængige - Læs nedenstående

  • "Kan KUN anbefales – super dedikerede og dygtige instruktører"
    "Her er plads til alle, du er garanteret sved på panden, og du går hjem “høj og glad i låget”. Så kan du ikke komme rigtigt i gang med at motionere/træne, så prøv ShapeUp&Danse – du bliver afhængig af det"

Her i corna tiden har vi næsten alle hold on-line hvor vi mødes på zoom og kan se hinanden og føler vi er sammen alligevel og får trænet - derfor er det fra en stue at video er taget.

Skal du ikke være medlem ?  Vi har altid plads til flere, og vi glæder os til at se dig! og der er ALTID en GRATIS prøvetime ...

 


Følg med på Facebook

bubble