Smagen er i højsædet

Skal I ud og spise en aften - er I meget velkomne hos Restaurant Arthur i Vestergågade.

Vi byder på et køkken, der er nutidigt med kant - vi tager udgangspunkt i det franske landkøkken. Tilpasser det til det moderne danske - og tilsætter kokkens fantasi inspireret af sæsonens friske råvarer.

Hver måned skifter menuen i restauranten med det bedste fra årstiden. Smagen er i højsædet og så krydrer vi med en hyggelig atmosfære i skæret af olielampernes lys.

Se den gældende månedsmenu.

Vi har også et fast a la carte kort, hvorfra du frit kan vælge tre retter for 440,-. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange retter du vil nyde.

Se a la carte kortet.

Vi har gode vine fra store dele af verden på kortet eller i kælderen, som vil højne din smagsoplevelse til din valgte menu.

Du kan spise i huset eller vælge at tage maden med dig hjem

Ja, vi leverer den også gerne hvis det skulle være nødvendigt. Vi afholder mange firma- og private middagsarrangementer, og gennem tiden er det da også blevet til rigtig mange mærkedage som bryllup, konfirmationer, jubilæer og fødselsdage.

Frokost - to go...
Skulle du glemme madpakken klarer vi mod forudbestilling snildt en frokost ud af huset. Prøv fx Arthurs Burger med kyllingebryst for kun 98,- eller måske dagens suppe med brød kunne give dig varmen her i efterårets ruskende måneder! Se vores frokostkort her.

Vi ser frem til at byde jer indenfor i varmen hos Restaurant Arthur.


Følg med på Facebook

bubblemedia