Alt i kaffe finder du hos os

Leverandør til danskerne siden 1902
Siden 1902 har kaffeelskere i hele Danmark nydt godt af vores kvalitetskaffe. Virksomheden blev grundlagt af grosserer Peter Larsen og beskæftiger i dag ca. 50 ansatte. Derudover er der tilknyttet ca. 300 personer hen over sommeren, hvor de mobile kaffebarer er repræsenteret på alle større festivaler og arrangementer

Detail og specialhandel
Til detail- og specialhandlen tilbydes, med fokus på økologi, et stort sortiment i hele bønner, formalet kaffe, instant kaffe, te samt kaffekapsler.

Catering
Til firmaer, restauranter og caféer tilbydes komplette og professionelle løsninger, med udgangspunkt i den enkeltes behov. Hertil leveres et bredt udvalg af kaffeprodukter, te, tilbehør mv.

Miljø og Fairtrade
Vi er i dag Danmarks førende producent af Fairtrade-mærkede produkter og er frontløber i produktion af økologisk kaffe, som vi lancerede i starten af 90'erne. Som virksomhed tager vi et socialt ansvar fra jord til bord, så forbrugerne kan nyde kaffen med god samvittighed.

Mobile kaffebarer
Vi har en mobil kaffebar til en hver lejlighed, f.eks. messer, events, festivaler, butiksdemoer mv., alle bemandede med baristaer.

Kontakt os gerne på tlf. 86 62 67 33 - eller se mere på www.peterlarsenkaffe.dk


Følg med på Facebook

bubble