Nykredit er også en bank

Vores virksomhed

Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har vi aktiviteter indenfor pensionsrådgivning, formuepleje, forsikring og leasing.

Nykredit koncernen er den største kreditgiver i Danmark. Det er vores formål at drive finansiel virksomhed til gavn for kunderne og derfor giver det god mening, at et af de bærende forretningsprincipper i Nykredit er "Kunden over alt".

Helhedsrådgivning

Vi rådgiver vores kunder på en måde, hvor kunden selv træffer sine valg på et oplyst grundlag. Vi bygger på langsigtede kunderelationer frem for kortsigtede gevinster.
Uanset om du er privat- eller erhvervskunde vil du opleve, at vi i vores rådgivning tænker i helheder, giver dig overblik og styrker dine handlemuligheder.

Som privatkunde ser vi på dine samlede økonomiske behov, fordi lån i boligen, daglig økonomi, opsparing og investeringer hænger uløseligt sammen.

Som erhvervskunde får du en bank med indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og dermed også en forretningsmæssig forståelse for de udfordringer, du og din virksomhed møder.

Kunderelationer

I Nykredit Viborg har vi en ambition om at have de mest tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at du har en god oplevelse når du er i kontakt med os. Kontakt os for at få booket et møde med en af vore kompetente rådgivere.

Du kan se dine muligheder som kunde i Nykredit på nykredit.dk


Følg med på Facebook

bubble