Drømmehuset bygger vi for jer

En ny tilværelse skabes af drømme. At være med til at skabe drømmen for andre er en tillidserklæring, som skal behandles professionelt og effektivt. Det forstår vi hos MK Huse.

Alle vore huse er individuelt bestemt af den enkelte familie på baggrund af ønsker, som vi gennem dialog, professionel rådgivning og kreativitet er nået frem til i fællesskab.

Med mange års erfaring i branchen ved vi, at drømmen ikke ender blot fordi den sidste streg er slået på papiret. Derfor tilknytter vi også egen projektleder, som har til opgave at følge det enkelte byggeri på tæt hold gennem hele bygge-fasen. Det sikrer et godt overblik og en stor tryghed. Samtidig skaber det plads til fleksibilitet, idet justeringer eller forbedringer midt i byggefasen hurtigt og effektivt kan effektueres.

MK Huse har mange års erfaring inden for byggebranchen og benytter udelukkende erfarne og fleksible håndværkere og leverandører. Vi sørger for, at jeres nye tilværelse starter på et konkurrencedygtigt prisniveau og uden ubehagelige overraskelser.

 

husk åbent hus på Skriversvej lørdag d. 31 januar fra 13-15. 

Indehavere, Jesper Lauridsen,Jesper Thybo & Flemming Poulsen


Følg med på Facebook

bubble