Priser i bund, service i top

Hos Louis Nielsen i Viborg er vi stolte af at kunne tilbyde et kæmpestort udvalg af briller til priser, hvor alle kan være med – samtidig med, at kunderne elsker vores service.

Vores priser begynder ved 195 kroner for et par briller, inklusive glas med enkeltstyrke, og vores dyreste designerstel koster 1.895 kroner, stadig inklusive glas.

Med sådanne priser kunne man tro, at vi blev nødt til at slække lidt på niveauet andre steder, men hos Louis Nielsen kan du være sikker på, at det kun er priserne, der er i bund. Vores optikere og salgspersonale bliver konstant opdateret og opkvalificeret på kurser og konferencer, vores synsprøveudstyr er blandt branchens allermest moderne, og vores service er unik.

Sidstnævnte er ikke bare noget, vi selv synes. Det mener kunderne også. Således bliver Louis Nielsens service igen og igen fremhævet som værende på absolut topniveau, når kunderne bliver spurgt i vores løbende, professionelle kundeundersøgelser.

Hos Louis Nielsen i Viborg glæder vi os til at gøre dig 100 procent tilfreds med dine briller. Og skulle det af den ene eller den anden grund ikke lykkes, så har vi vores KompletTilfreds-koncept, som betyder, at du uden videre får pengene tilbage. Bedre kan ingen gøre det.

Og så er det naturligvis ikke kun briller, vi har at byde på. Også vores udvalg af kontaktlinse-løsninger er særdeles omfattende, og vi tager os altid god tid til at hjælpe med det helt rigtige valg. Som kontaktlinseabonnent får du i øvrigt et par gratis briller hvert andet år.

Vi glæder os til at se dig!


Følg med på Facebook

bubble