Hermann Salg & Events arbejder indenfor områderne:

  • Salg
  • Rejser
  • Events

Claus Hermann er manden bag Hermann Salg & Events - et kendt ansigt i erhvervssammenhæng i store dele af Viborg. Med en mangeårig baggrund som sponsorchef i byens professionelle fodboldklub, var det nærliggende at fortsætte det gode samarbejde med byens aktive erhvervsliv rent netværksmæssigt og i salgsrelaterede opgaver.

Hermann Salg & Events laver alle Event opgaver, og ingen opgaver er for store eller for små. Det kan være dit private arrangement, eller når dit firma skal have julefrokost eller sommerfest.

Fodbold-, golf- og oplevelsesrejser
Ud over det store netværk har Hermann Salg & Events også en mangeårig ekspertise som rejsearrangør, hvad enten det er sportsrejser med fokus på fx golf og fodbold eller klassiske oplevelsesrejser i hele verden.

England er vores speciale, og du har sikkerhed for en god plads på stadion, et godt hotel og en dejlig fodboldoplevelse. Et medlemsskab af Rejsegarantifonden er selvfølgelig på plads!

Golf- og spinning events
På eventsiden kan vi nævne golf arrangementer som en stor succes. Som aktiv golfspiller besidder Claus den nødvendige know how for at kunne arrangere den helt rigtige company day for dit netværk.

Vi har stor succes med at lave fundraising for bl.a. fodboldklubber, og har præferencer fra Viborg F.F., Overlund GF, Odder IGF, Team Designa Køkken Knudsgaard, Mors Thy håndbold, Örgryte Göteborg, SIK Viborg, Randers FC, Hobro IK, Hald Ege Efterskole, Stoholm IF.

Har du tid, kigger jeg gerne forbi til en god snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig!


Følg med på Facebook

bubble