Henrik Dahl Netværk Viborg

 

logo-hdn-jpeg-.jpg

 

Kender du Henrik Dahl fra DR1 programmerne ”Rene ord for pengene” og ”Rabatten” ved du, at tempoet er højt. Er det sådan til møderne i Viborg, Præcis.

Vi går efter value-for-money og et netværk, der bidrager til udvikling og udbytte.

VIBORG - Århus - Skanderborg - Randers - Grenaa

Henrik Dahl`s Business Netværk blev grundlagt efter mere end 20 års erfaring fra mediebranchen. Her kom Henrik ud i stuerne til hr. og fru Danmark. Tidligere har Henrik har arbejdet som programchef, producer, tilrettelægger og journalist.

henrik-dahl-skarp-styring.png

Relationsopbygning er der fokus på i Henrik Dahl`s forretningsnetværk. Hvad giver udbytte, og hvordan bruger vi netværket i den proces?

Det handler om, at opbygge tillid, sparre, inspirere, udveksle meninger, dele viden etc. – altså det der skal til for at skabe relationer og forretning...

I Henrik Dahl Netværk mødes forskellige brancher med hinanden på kryds og tværs hver 3. uge om morgenen. Alle er indstillet på at give, fordi de ved, at det er der resultaterne opstår. Ingen kommer kun for at drikke kaffe. Stemningen er altid energisk, positiv, og præget af en helt særlig drivkraft.

henrik-dahl.png

Du kan udnytte ekspertisen i gruppen, udvikle egne kompetencer og få nye kunder – og ikke kun i gruppen - men også komme leddet længere ud, med de enkelte medlemmers netværk. Win win situation ... 

Hvis du søger et proffesionelt netværk er dette absolut et, som er værd at prøve af :o)

Besøg også

bubble