Viborg Autoservice - med kvalitet i førersædet og kontakt i øjenhøjde

Morten har 15 års erfaring og er uddannet mekaniker / pladesmed fra mærke-værksted og har 5 års erfaring fra autoglasfirma så han har de bedste forudsætninger for at lave DIN bil.

Vi tager en snak så du kan ved hvad du kan forvente og hvis reparationen løber højere op fortager vi en opringning til dig inden vi går videre.

Den direkte kontakt gør at der ingen misforståelser sker ved at det skal igennem flere folk så du kan være 100% tryg. Vi har altid en lånebil til dig med mindre at de er ude og køre så du er kørende mens vi reparere din.

Vi kan lave ALLE mærker, vare- person eller kassebiler. Vi skifter dæk og kan opmagasiner dem, vi udskifter ruder, laver service, reparationer på bilen og forsikringssager er vi specialister i.

Hvis du står og mangler en mekaniker så er vi ikke længere end et telefon opkald væk og vil meget gerne tage en snak når som helst hvis du står med et problem eller en akut situation hvis behovet opstår !

Vi er medlem af DBR (Dansk Bilbranche Råd ) og kæden Din Bilpartner. 3 års garanti på fortsat fabriksgaranti, reservedele og mobilitetsservice m.m.

serviceaftale-dinbilpartner.jpeg 


Følg med på Facebook

bubble