Plads til mere ? lej et ekstra værelse hos os 

De fleste får brug for opbevaring af deres ejendele på et eller andet tidspunkt i livet. Det kan være i forbindelse med en flytning, et ophold i udlandet eller simpelthen bare, fordi du mangler ekstra plads til dine ejendele.

Hos Depothuset tilbyder vi forskellige størrelses depotrum til fornuftige priser. Dine ejendele er altid opbevaret tørt og i sikkerhed. Vi ønsker nemlig, at du skal være 100 % tilfreds med at opbevare dine ejendele hos os! Vi har 9 afdelinger fordelt over hele Jylland. De har alle åbent ugens 7 dage mellem kl. 6 og kl. 22.

Ingen depositum og bindingsperiode på opmagasinering

Hos Depothuset er der ingen lange bindingsperioder, og du skal heller aldrig betale depositum, for at kunne opbevare dine ejendele hos os. Der er udelukkende en fast lav månedlig pris, som afhænger af, hvilket størrelses rum du vælger. Vi har følgende rum:

Lille: 3 kvm (9 m3) – kan rumme 50 flyttekasser
Mellem: 6 kvm (18 m3) – kan rumme 100 flyttekasser
Stor: 9 kvm (27 m3) – kan rumme 150 flyttekasser

Altid 24 timers overvågning af opbevaringsrum

Din opbevaring af dine ejendele hos Depothuset er altid 100 % sikker . Det vil sige, at der er 24-timers overvågning af alle vores depoter. Dine ejendele vil derfor aldrig være efterladt uden opsyn. På den måde sikrer vi os også mod tyveri. Du skal derfor aldrig bekymre dig om dine ejendele, når de er opbevaret hos os.

Få adgang til din opbevaring alle ugens 7 dage

Vores depotrum fungerer for rigtig mange som det kælderrum, loftrum eller skur, de ikke har. Derfor skal det også være nemt at komme ind i sit depotrum. Vi har åbent alle ugens 7 dage i alle vores afdelinger. Vi åbner tidligt kl. 6 om morgenen og lukker sent kl. 22 om aftenen.


Følg med på Facebook

bubble