Beierholm skaber balance

Beierholm hjælper private og virksomheder i Viborg og over hele landet.

Vores hovedområder er REVISION - REGNSKAB - RÅDGIVNING og SKAT.

Beierholm er i 2016 blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads, af Great Place to Work, i kategorien store virksomheder.

Vi brænder for vores kunder


Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder.  Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi vil gerne have, at vores kunder siger: ”Beierholm er en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i vores virksomhed.”

Vi er cirka 30 medarbejdere i Viborg, hvor vores på Gl. Skivevej 73 har gode P-forhold og lette tilkørselsforhold. Vores medarbejdere er erfarne og kompetente revisorer og rådgivere, og hos Beierholm møder du medarbejdere med engagement og interesse for din virksomhed og dine behov.

Beierholm har på landsplan 600 medarbejdere på 18 kontorer.

Vi tror på, at et stort personligt engagement er med til at skabe balance i vores kunders virksomhed. Derfor er det afgørende for os at rådgive ud fra faglig dygtighed, nærvær og løbende samarbejde. Det sikrer vi ved at forankre hver kunde hos en fast partner og et fast medarbejderteam. På den måde har vores kunder ansigt på os samtidig med, at vi har et stort kendskab til de opgaver, vi skal udføre.

Velkommen hos Beierholm.

bubble