19. februar 2021

Viborg Tømrer søger

Erfaren tømrer til spjældarbejde i Viborg området

I Viborg Tømrer APS søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer.

Jobbet vil være diverse spjældarbejde i lejemål for en af Viborgs største boligselskaber, kommunen samt erhvervs- og private kunder.
 
Du skal være uddannet tømrer/ snedker, have en bred erfaring, arbejde kvalitetsbevidst og selvstændigt!
Kan du lide at hver dag ikke ligner hinanden - en travl hverdag med mange spændende opgaver? Har du en høj ansvarlighed og kan du selvstændigt tilrettelægge din dag og arbejdsopgaver? Er du serviceminded med en høj ordenssans? Har du kørekort og ren straffeattest?
 
Så kan vi tilbyde et alsidigt spændende arbejde, hvor du er med til at sammensætte din arbejdsdag!
Du vil indgå i team på 14 af tømrersvende og lærlinge, der brænder for at levere tømrer- og snedker arbejde at høj kvalitet til hver enkelt kunde. Vi vægter det personlige samspil med kunden højt. Vi er en virksomhed i vækst, tempoet er højt, men med et stort fokus på det sociale. Det er vigtigt med gode arbejdsvilkår og din sikkerhed.
Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og at du skal være glad for at gå på arbejde og på de små goder, der gør det hele værd. Vi tilbyder egen firmabil og telefon, mobil APP til tilrettelæggelse af arbejde og timeopgørelse samt et stort nyrenoveret værksted med et bredt udvalg af maskiner.
 
Vi holder flere sociale arrangementer - fredagsmøder og festlige events i løbet af året både med tømrersjakket og med familien.
 
Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri og har overenskomst med 3F.
 
Lyder det som et job for dig, så kontakt Torben Klavsen, Tømrermester på 30 26 80 82!
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble