22. september 2022

Tidligere kunde er blevet ansat på kontoret

Netværk kan være så meget – især i installationsbranchen

Ny kollega på kontoret hos Be-Installationer, 32-årige Linda Møller, er der tale om en relation. Endda en rigtig god af slagsen. Linda er nemlig tidligere kunde, og det gør hende særligt velegnet til jobbet.
 
Linda Møller har en baggrund indenfor salg og service, og hun ved, at en imødekommende og effektiv ekspedition er vigtig. Hun har bl.a. været restaurantchef, og det var i den forbindelse, de lærte hende at kende.
 
Når der var noget med køleforhold og lign. ringede Linda efter BE-Installationer. De oplevede hende som en kompetent person. Altid med sans for struktur og for balancegangen mellem pisk og gulerod, hvis det blev nødvendigt.
 
På et kontor som deres er man dagligt i dialog med mange forskellige mennesker. Det kræver gode kommunikationsevner og gennemslagskraft.
 
Linda, der er bosat i Viborg med sin mand og deres to små børn, mener de at have fundet den helt rigtige til at håndtere opkald til og fra deres kunder. Herunder til at koordinere aftaler retfærdigt i forhold til behov, ressourcer og tid ??
 
Det glæder BE-Installationer, at de nu har fået en kollegial relation til Linda, og de byder hende hermed officielt velkommen på holdet ?
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble