TAKE AWAY MENU UGE 17
Menuen hos Hjarbæk Kro står i uge 17 på:
... grønne retter, kurve til turen og mormors favoritter!
Onsdag:
- Sigøjner wienerschnitzel af paneret kalveinderlår, brasede kartofler, asier og paprikasauce.
- Kr. 120,-
Torsdag:
- Cæsarsalat med sprødstegt sesamkylling, ristet ibericoskinke og hjemmebag.
- Kr. 100,-
Fredag:
Vegetarisk fredag tapas...
- De gentager succesen og laver endnu en omgang af de grønne og vegetariske småretter. Disse kan også bruges som flot tilbehør til det kød, man selv steger.
- Kr. 120,-
Lørdag:
Lørdag i det fri:
Picnic-kurve fyldt med sommerlækkerier..
- Hjemmerøget fisk og bondemandens asparges
- Håndpillede rejer
- Hønsesalat med bacon og champignon
- Lufttørrede pølser og skinker
- Kolde saucer
- Quiche (tærter af butterdej med fyld af bla. grøntsager)
- Stegte “Dunser”
- Små kartofler i vinaigrettedressing
- Oste og oliven
- Lidt til den søde tand
- Små nybagte rugbrød, “franskbrød” og kærneknækbrød
- Kr. 220,- pr. pers.
Tilkøb af kolde drikkevarer er intet problem.
Kurvene skal gerne bestilles senest dagen i forvejen og kan hentes mellem 10.00 og 14.00.
Disse laves også søndag i samme tidsrum og på bestilling.
Søndag:
Mormors søndagsmad:
- Flæskesteg med sprøde svær.
Hvide, brune og franske kartofler, halve æbler med ribsgelé, brun sovs og hjemmelavet rødkål. - Kr. 125,-
- Picnic-kurv som beskrevet ovenfor.
Gerne på bestilling og til afhentning mellem 10.00 og 14.00.
Maden bestilles dagen i forvejen inden kl. 20.00 på tlf. 86 64 20 24.
Hjarbæk kro leverer gerne, men I er også meget velkomne til at hente maden selv, i tidsrummet mellem 17.00 og 19.00.
Hjarbæk Kro sender jer alle en stor tak:
Tusinde tak for Jeres store lyst til at bestille vores mad samt for at I støtter kroen i en stille tid.
Husk at vi stadig har åben for reservationer til lidt senere på året og vi flytter gerne de selskaber der allerede er i bogen.
Bedste hilsner fra Hjarbæk Kro.
De glæder sig til at høre fra dig!
Besøg Hjarbæk Kro her på BEST OF Viborg