8. april 2020

TAKE AWAY MENU UGE 15

Hos Hjarbæk kro er de også med til at gøre det hele lidt nemmere - Hver uge har de en ny spændende take away menu! 

Her kan du se menuen for uge 15: 

Onsdag:

  • Boeuf Bourguignon - rødvins braiseret okse med rødder, samt kartoffelmos.
  • 100 kr. pr. person.

Torsdag samt Fredag (frokost):

Påskeanretning:

  • Christiansøpigens karrysild
    Æg og håndpillet rejer
    Koldrøget laks med stuved spinat
    Hønsesalat på toast
    Røget andebryst med nøddesalat
    Hjemmelavet leverpostej
    Tarteletter med høns i asparges
    Hjemmelavet fiskefrikadeller med remoulade
    Cheesecake
    Brød og smør.
  • 200 kr. pr. person (Min. 2 couverter).

Maden afhentes, samt leveres i Viborg og Løgstrup mellem klokken 11-12.

For at bestille skal du ringe og bestille på tlf. 86 64 20 24

Rigtig god påske! 

Besøg Hjarbæk Kro her på BEST OF Viborg

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble