TAKE AWAY MENU UGE 15
Hos Hjarbæk kro er de også med til at gøre det hele lidt nemmere - Hver uge har de en ny spændende take away menu!
Her kan du se menuen for uge 15:
Onsdag:
- Boeuf Bourguignon - rødvins braiseret okse med rødder, samt kartoffelmos.
- 100 kr. pr. person.
Torsdag samt Fredag (frokost):
Påskeanretning:
- Christiansøpigens karrysild
Æg og håndpillet rejer
Koldrøget laks med stuved spinat
Hønsesalat på toast
Røget andebryst med nøddesalat
Hjemmelavet leverpostej
Tarteletter med høns i asparges
Hjemmelavet fiskefrikadeller med remoulade
Cheesecake
Brød og smør. - 200 kr. pr. person (Min. 2 couverter).
Maden afhentes, samt leveres i Viborg og Løgstrup mellem klokken 11-12.
For at bestille skal du ringe og bestille på tlf. 86 64 20 24
Rigtig god påske!
Besøg Hjarbæk Kro her på BEST OF Viborg