13. december 2021

Sørensen og Lynggaard støtter "jul i Viborg"

"Jul i Viborg er noget jeg er stolt af" udtaler Carsten Sørensen 

Hos traktor og maskincentret Sørensen og Lynggaard A/S på Fanøvej i Viborg tjekker hver dag 35 ansatte ind til en travl og spændende hverdag på værkstedet, på lageret og i butikken.
 
I spidsen står indehaver Carsten Sørensen og han fortæller; at vi skal stå sammen i Viborg for at lave noget, der siger ”wauw” og det synes han er lykkedes helt fantastisk med Jul i Viborg konceptet med julemarkedet på Nytorv, julelys på bygninger, nisser og underholdning hver dag.
 
Carsten synes, det er vigtigt, at vi promoverer Viborg på forskellig vis og når han kommer rundt i Midtjylland, hører han ofte om familier, der planlægger juletur til Viborg. Det giver stolthed af vores by, fortæller Carsten og fortsætter; vi har altid støttet op om Jul i Viborg på forskellig vis og det vil vi fortsætte med i årene fremover.
 
På Fanøvej jules der også med Julepynt i butikken og en stor traktor med julelys på. Julefrokosten til de 35 ansatte er planlagt og det hele sluttes af med gløgg sidste arbejdsdag inden jul?.
 
Sørensen og Lynggaard er med til at præsentere kalenderlågen d. 19. dec. i den musikalske julekalender, som hver dag fra 26/11 til 23/12 har et musikalsk indslag.
 
Søndag den 19. dec. er der masser af musik og sang på Nytorv, bl.a. FDF nisseorkester, Hot’n’Tot orkestret og Syng med Anelise fra Den Store Bagedyst.
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble