18. november 2021

Skal du med en tur i Viborg ? 1. dec.

Se program, billetpris og tilmelding på link i bunden og kom rundt og se og få fortælling om Viborg - vores by

Det startede faktisk som en lille morsomhed under et kaffemøde mellem Leif Mortensen og Jan Ulbjerg Sørensen, der begge er tilknyttet Vi er Viborg: - "Skal vi ikke vise Viborg Kommunes rundt regnet 97.000 borgere, hvilken fantastisk kommune de bor i? "Jow det kan vi da godt".
 
Som sagt så gjort. I et tæt samarbejde mellem Vi er Viborg, Midtbus Jylland A/S og Mortensen – Kommunikation & Medier er der hen over sensommeren og efteråret udbudt og gennemført to én dagshyggeture på kryds og tværs af kommunen. Begge med overbooking og lange ventelister.
 
Omdrejningspunktet på turene er først og fremmest, at det skal være optimal hyggeligt for gæsterne. Leif Mortensen tilrettelægger dagsprogrammet og er med som den praktiske tovholder og fortæller hele dagen.
 
Den 1. december er der afgang for en ny oplevelsestur gennem Viborg Kommune. Vanen tro, er der ud over formiddagskaffe med velsmurte rundstykker fra Vores Bager, indlagt to forplejninger. Denne gang er det frokost på Grønhøj Kro & Museer samt aftenmenu på Golf Hotel Viborg. De tre forplejninger bliver kædet sammen med musikalsk underholdning, historiefortælling i såvel bussen som det indre Viborg og små hovsa-overraskelser hen over dagen. 
 
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble