8. marts 2022

Morgenbuffist søges til Restaurant Hjarbæk Fjord på Hjarbæk Fjord Golfcenter

Vi søger en dygtig og ambitiøs morgenbuffist m/k, som kan gå forrest og skabe gode oplevelser - I Danmarks måske bedste golfrestaurant.

Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave morgenmad til vores mange boende gæster, kan levere høj kvalitet, arbejde selvstændigt, er morgenmenneske og møder fra kl. 06.00 – kl. 12.00. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og i restauranten. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og fastholde det gode humør.
 
Vi tilbyder
Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kolleger forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes.
 
Du bliver en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling. Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste til vores gæster – og vi er stolte af det.
Stillingen er på mellem 20 og 37 timer. Løn efter kvalifikationer.
 
Yderligere oplysninger
For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Storgaard på mail js@hfgc.dk eller mobil 51 44 77 69.
 
Stillingerne skal besættes til marts-april. Der afholdes samtaler løbende.
Kørekort: B(Almindelig bil),

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble