12. september 2022

Ole Lynggaard - Life armbånd

?? kom ind og se det hos Sct. Mathias Ure og Guld i Sct. Mathias Centreret

Oplev Charlotte Lynggaards hyldest til leg og afslappet luksus.

Det iøjnefaldende Life-armbånd er en farverig ledsager, når som helst og hvor som helst livet skal udforskes. Hvert håndknyttet armbånd er skabt med en elegant krog i 18k guld og skaber en skøn kontrast til mere eksklusive armbånd. Det stærke og underspillede Life-armbånd bruser af kvalitet og udsøgt håndværk.
 
 

?? Georg Jensen - Mercy ??

Designeren Jacqueline Rabun har fundet inspiration til Mercy kollektionens skulpturelle design i den menneskelige oplevelse. De organisk formede smykker i sterlingsølv og 18 kt. guld smyger sig blidt om dine fingre, din hals og dine ører som en påmindelse om altid at udvise medmenneskelighed.
 

? ByBiehl - Pearls ?

Perler kan være feminine, men hvis du er mere til det rå og kantede udtryk, kan perler være den perfekte accessories til at blødgøre looket og tilføre et cool og uforventet element.
 

? About Vintage - 1926 ?

Menneskeheden har udforsket verdenshavene i århundrede, og 1926 var et betydningsfuldt år for alle søfarende. Med en hermetisk lukket kasse, for optimal vandtæthed, var det første vandafvisende ur noget helt særligt. Tidtagning under vandet var pludseligt et allemandseje. Dette dykkerur er en ydmyg fejring af denne utrolige præstation. Vi håber at 1926 At'SEA, vil tage dig på mange eventyr både over og under overfladen.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble