31. maj 2023

NYT branchenetværk i Viborg - skal du være med?

KALDER ALLE KREATIVE I VIBORG!

Kære alle. Det er en kæmpe fornøjelse at være med til at afsløre Viborgs nye branchenetværk: ”Viborg Creative Alliance” som er for ALLE som arbejder med kreativitet som omdrejningspunkt i deres hverdag og arbejde.
 
Hvad enten du arbejder med arkitektur, interiør design, mode, reklame, branding, kommunikation, grafisk design, spiludvikling, XR, messe design, musik og lyd, film, animation, foto, møbeldesign, illustration og visuel kommunikation er dette netværket for dig!
 
Kan du se dig være en del af det nye netværk eller vil du gerne høre endnu mere, så kom med når vi holder LAUNCH PARTY på toppen af Peak12, fredag d. 16 juni kl. 15-17.
Det er gratis – og vi gi’r en drink! Og så vi ved hvor mange drinks vi skal gøre klar, så tilmeld dig meget gerne her:
 
Viborg har et kæmpestort og spændende kreativt miljø – lad os mødes, lære hinanden at kende, inspirere hinanden, skabe sammen og gøre Viborg endnu mere kreativ og spændende by at bo og arbejde i.
 
TAK for et fantastisk samarbejde til det vildt seje hold af “co-founders”, som alle har knoklet og smidt frivillige timer i at få stablet Viborg Creative Alliance på benene.
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble