2. marts 2021

Smuk natur – skønne faciliteter – glade golfoplevelser og en fantastisk klub

Foråret er på vej kan vi alle mærke og det rykker i os for at komme udenfor!

Vi tilbyder golbane, payandplay, spisning og ferielejligheder. Vi har en fantastisk udsigt udover den smukke Hjarbæk Fjord. 

Vi har en af Danmarks smukkeste og mest afvekslende golfbaner med naturlige forhindringer og sportslige udfordringer af høj kvalitet.

AFVEKSLENDE GOLFSPIL OG VELHOLDTE HULLER
Tre sløjfer med i alt 27 huller giver selv den mest kræsne golfspiller mange muligheder for et afvekslende spil. Hver dag året rundt plejer og inspicerer vores kompetente greenkeepere hullerne, der er yderst velholdte. Vores smukke greens har ry for at være hurtige og usædvanligt jævne.

Flere greens ligger helt ned til fjorden, og hvis svinget ikke sidder der på dagen, anbefales det at huske ekstra bolde. Foruden fjorden bliver du udfordret af fem søer og 72 sandbunkers placeret strategiske steder i det grønne miljø.

PAY & PLAY PÅ EN RIGTIG BANE!
Vest-banen er en af Danmarks smukkeste 9-hullers Pay& Play baner, hvor også nybegyndere kan prøve kræfter med en rigtig golfbane. Vi tilbyder udlejning af udstyr, samt mulighed for Golf for sjov, hvor vores træner sætter jer i gang. 

På gensyn og meld jer allerede nu til vores kurser og vores Storgaard Masters ... se mere på 

https://www.facebook.com/BestOfViborg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble