8. december 2022

Ny linje på Hald ege efterskole

Forfatterlinje opstart skoleår 2024/25. (max. 20 deltagere)

- Glæder du dig til at skulle starte på efterskole i 10. klasse?
- Elsker du at skrive?
- Går du efter forfatterdrømmen og vil gerne dele den med andre?
- Vil du afsted på flere skriveophold – både i norden og i Ghana?
- Opleve de danske bogmesser?
- Have besøg af gæstelærere, både forfattere, illustratorer og forlagsfolk?
- Få udgivet dine tekster i en antologi i slutningen af året?
???
 
Mit navn er Eva Munk. Jeg er forfatter og har skrevet flere forskellige bøger, blandt andet om identitet, venskab, sorg og klima. Hvad alle bøgerne har til fælles, er, at de er skrevet til unge.
 
Jeg har fået æren af at stå for forfatterlinjen her på Hald Ege Efterskole. Sammen med Gert Laugesen og andre dygtige gæstelærere stabler vi en linje på benene, hvor du får lov til at skrive inden for stort set alle genrer – lige fra digte, sangtekster, rap, poetry slam, graphic novels, fantasy, sci-fi, #clifi, young adult, gys og meget mere (!)
Grunden til, at jeg elsker at skrive, er, at det åbner nye verdener og fællesskaber. Man får mulighed for at fortælle de historier, der gemmer sig inde i én – de små, de store, de svære og de gode. Udover at være forfatter brænder jeg for at undervise unge, og derfor glæder jeg mig helt enormt meget til det her projekt!
 
Vi har allerede tilmeldte på holdet, men kan godt bruge endnu flere kommende forfattere. Kontakt os på mail for mere information og bliv en del af et levende skrivefællesskab.
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble