29. november 2021

Natureventyr og lykkehjul i børneskoven i Ørum

Tag med i børneskoven i Ørum og oplev natureventyret ’Adil og Amira skaber fred i Futdalen’.

Undervejs på ruten hører I om rumpenisser, hekse og trolden, der alle er en del af Futdalen, men frygt ikke – de er helt ufarlige.

Når I kommer retur fra natureventyret, er vi vært ved en kop varm kakao ved madpakkehuset.
 
I anledning af julen har der været nisser på spil i skoven. Vi har i hvert fald set spor efter dem. Opdager I nogle undervejs på jeres tur, er der en lille overraskelse til børnene. Der er også mulighed for at bruge lykkehjulet i børneskoven – her er der gevinst hver gang!
For at kunne gå natureventyret skal I først hente appen ’natureventyr’ fra Appstore. Sørg også for, at telefonen er fuldt opladet på dagen.
 
? Parkering
Parker ved Plejecenter Højvangen, Højen 1, 8830 Tjele.
 
Herfra skal I følge nissehuer ned til børneskoven. Her står vi klar til at give jer en introduktion til natureventyret og lykkehjulet mellem kl. 10-14. Har I ikke mulighed for at deltage i dette tidsrum eller denne søndag, så husk at natureventyret og børneskoven altid er åben på egen hånd og klar til at give jer en skøn naturoplevelse.
 
? Ruten
Ruten er cirka 1 km lang. Det meste foregår på græsstier, men enkelte steder er der stigninger i den kuperede Futdalen. Har I klapvogn med, så er det muligt at gå en anden vej, så I undgår stigningerne, men stadig kan følge eventyret.
 
?? Målgruppen for eventyret er børn i alderen 3-6 år – men det er også en hyggelig fortælling for større søskende.
 
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble