7. marts 2022

Michael fejrer 25 års jubilæum

Michael blev udlært mekaniker hos Peugeot Viborg

Den 1. marts 2022 kunne han så afholde 25 års jubilæum samme sted

Michael Mogensen fik som ung mand en karriere som mekaniker - nu kan han tænke 20 år tilbage, hvor han begyndte som udlært mekaniker hos Peugeot i Viborg, og han kan stadig huske hvilken Peugeot han skulle lave første service på i 2002.
 
Michael fortæller på en travl hverdag hos Mogens Christensen - Peugeot Viborg: “Jeg var lige startet, og den alleførste Peugeot jeg skulle lave var en rød 306, hvor det var koblingen skulle skiftes og også noget med et hjulleje som skulle tjekkes. Og hold da op det var en udfordring, selv om de andre på værkstedet forsøgte at vildlede mig” - fortæller Michael. “Der var heldigvis hjælp af de mange gode kollegaer - og selvfølgelig også lidt værkstedshumor, så det var en spændende første dag”.
 
“Henover de 20 år hos Peugeot i Viborg har jeg lært meget i en branche hvor det er gået stærkt med masser af nye ting der skal læres. Bilerne i dag bestået af masser af elektronik og styring af bilen. Tænk bare på, at stort set alle nye biler har en info-skærm til styring af radio, varme og en masse andre operationer. Det skal vi mekanikere også være uddannet i at skulle håndtere”.
 
Michael Mogensen har gennem sit arrangement i faget opnået meget tillid. Som for seks år siden da manglede man pludselig en kvalificeret værkstedsværkfører. “Jeg sprang til, og brugte nogle år på “kontoret” inden jeg for et par år siden igen trak i værkstedstøjet og fik svensknøgle og topnøglerne i sving igen.” “Jeg kan mærke, at det at få olie på fingerne det er lige mig” - fortæller Michael, mens han tjekker en af de sidste nye 208 på listen!
 
Udviklingen i autobranchen går stærkt. Vi er konstant i udvikling, og der er mange nye opgaver, vi skal opdateres på.
“Jeg føler mig helt sikker på en fremtid med autobranchen og ved at selv om der kommer flere elbiler, så skal det gamle håndværk med at få efterset en bil, skiftet bremser, dæk og fælge stadig bestå”.
 
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble