5. december 2023

Lokale svejsefirmaer blir svejst sammen

Udviklings- og vækstpotentialet er større sammen

Derfor har TK Stål & Maskiner aps pr 1.1.24 købt Sparkær Smede og Maskinværksted A/S.

Med et ønske om at fremtidssikre virksomheden, kunder og ikke mindst sine ansatte har indehaver af Sparkær Smede- og Maskinværksted, Per Mackenhauer, valgt at sælge forretningen til Thomas Klausen fra TK Stål og Maskiner.
 
? "Jeg er nået til en skillevej. Hvis jeg skal udvikle min forretning yderligere, har jeg brug for en organisation. Den har Thomas! Derfor har jeg valgt at tænke på forretningens vækstpotentiale og fremtiden for mine dygtige folk og kunder”.
 
En samling af de to virksomheder betyder både større muskler at spille med i budrunder, det giver fordele i administrationen og det skaber større sikkerhed for medarbejderne.
? ”Jeg har mange planer og visioner for fremtiden. Skal de kunne realiseres, skal vi være større. Så da Per henvendte sig med sine salgstanker, var jeg ikke i tvivl og vi blev hurtigt enige om en model, hvor jeg overtager Pers forretning, mens han fortsætter som hidtil. Nu bare sammen, som én enhed”.
 
Det er vigtigt for både Thomas og Per at pointere, at Sparkær Smede- og Maskinværksted beholder sit navn og at Per er ansat i den nye konstellation.
Samlet bliver TK Stål & Maskiner og Sparkær Smede- og Maskinværksted nu et hold på 50 ansatte med fælles adresse hos sidstnævnte, der i forvejen har et stort nok domicil til at samle begge afdelinger.
 
For yderligere information kontakt:
? Per: 86645096.
? Thomas: 97541717.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble