22. juni 2022

Kærlighed til konsulenten Ep. 1: Peter Ærensgaard fra LAGO-import og 1855 Cru.

Det her er Peter. Han kommer fra LAGO-Import og 1855 Cru, hvor han i hele 9 år har serviceret Dahls Vine med fine vine og et bredt udvalg af whisky.

Uden ham og resten af dream teamet ved LAGO og 1855 Cru stod der hverken Chateau Belgrave, Chateau Palmer, Sirius, Nic Rager, Viborg Port eller Scarabus Whisky på hylderne i butikken ?

Peter har selv en forkærlighed for Chateau Angludet fra Margaux, som han har fulgt nøje siden årgang 2002, og et glas Champagne DeVenoge går man ifølge ham heller aldrig galt i byen med.

Champagnen håber han på at poppe i næste Superligasæson, hvor han holder med Brøndby IF. Selv er han længe stoppet med fodbold. Faktisk indstillede han seriekarrieren en mandag, da han som selvstændig og helt tilfældigt skulle aflevere en vingave til en dommer, der dagen forinden havde givet ham det røde kort ?

Os derimod. Vi er vilde med at have Peter i startopstillingen og går altid glade fra en handel med ham. Tak til LAGO-import og 1855 Cru for altid at være garant for kvalitet.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble