6. november 2023

Julekoncerter i Viborg

Fra alle os til alle jer – en helt speciel ekstra julegave??

Sæt kryds i kalenderen og inviter hele familien med på dejlige musikalske juleoplevelser i Viborg - Årets Juleby 2023???

Siden 2018 har Den Musikalske Julekalender drysset hyggelig julestemning ud over Nytorv i daglige doser af sang og musik fra hele Midtjylland. Den musikalske Julekalender, der byder på gratis musikalske oplevelser, er blevet til i et tæt samarbejde med Love2Sing og Anders Hjorth Nielsen men ville ikke kunne lade sig gøre uden stor opbakning fra byens erhvervsliv, Kulturelt Samråd, Sangkraft Viborg og sidst men ikke mindst Vestjysk Bank, der er hovedsponsor?.
 
I år er der en overraskelse, da Jul i Viborg og Viborg Ambassadørerne har pakket en ekstra stor gave ind til alle – fire koncerter med nogle af Danmarks store kunstnere, fordelt over 3 søndage og lillejuleaften?:
 
?Søndag 3. december kl. 15.00
Koncert med Jette Torp på Julemarkedet på Nytorv
 
?Søndag 10. december kl. 15.00
Koncert med James Sampson ved Julehyttebyen på Fischers Plads
 
?Søndag 17. december kl. 15.00
Koncert med Ann-Mette Elten på Julemarkedet på Nytorv
 
?Lørdag 23. december kl. 15.00
Koncert med Lene Siel og det lokale kor VoxBox
 
Jette Torp har personligt håndplukket de julesange, som betyder noget særligt for hende. Numrene er både hendes egne og fortolkninger af andres julesange, når hun - akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte og saxofon og med sit nærvær, intensitet og julestemning - synger julen ind fra scenen på Julemarkedet på Nytorv søndag 3. december fra kl. 15.00.
 
Når James Sampson indtager scenen søndag 10. december kl. 15.00, kan alle glæde sig til en koncert med en af Danmarks største og lækreste soul-stemmer. James Sampson har udvalgt sit yndlings jule-reportoire, som han leverer med ægte engagement og kæmpe udstråling. Med sig har han sin pianist Morten Vestergaard.
 
En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed søndag 17. december kl. 15.00 i selskab med en sangerinde, hvis reportoire spænder utroligt bredt med både opera og fortolkninger af de traditionelle danske julesalmer og -sange.
 
Julemarkedet på Nytorv lukker som altid 23. december med en stor koncert. I år går en af Danmarks kendte sangerinder Lene Siel på scenen, sammen med det lokale kor VoxBox kl. 15.00 og ønsker Glædelig Jul til alle på Julemarkedet.
 
Lene Siel har sunget sammen med flere store kunstnere, bl.a. John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lottie Gheorghe Zamfir, Jon English og den verdenskendte violinist David Garret.
 
De fire adventskoncerter præsenteres i samarbejde med Viborg Ambassadørerne, Viborg Kultur & Idrætsfond og Vi er Viborg.
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble