13. maj 2020

I DARE YOU!

SÅ er der igen gang i hjulene hos DARE Aktivitetscenter! 

Så trænger du sammen med dine kollegaer, din familie eller en flok venner til lidt spænding i hverdagen? Måske I allerede har gået de ture, der er at gå? Så tvivl ikke, hos DARE Aktivitetscenter kan de hurtigt stille jeres lyster! 

DE ÅBNER NEMLIG IGEN! Mette har givet et go, så nu er de i fuld gang med at planlægge oplevelser for jer! De åbner for arrangementer på deres store friluftscenter efter vejledning og retningslinjer fra myndighederne. 

Hos DARE Aktivitetscenter har de glædet sig til igen at kunne genåbne bookingen og tilbyde de arrangementer som endnu ikke har været aflyst i kalenderen, at blive gennemført. 

Naturligvis vil alle krav og anbefalinger om forsamling, afstand, hygiejne og sund fornuft blive overholdt. Det vil foregå således, at alle grupper vil maks. være på 9 deltagere + instruktør, som sørger for en god, sjov og sikker oplevelse i det fri, som altid.

Dette betyder også, at I godt kan være flere afsted end 10 på polterabend, klub arrangement eller firmatur, men at I vil blive opdelt i grupper med afstand (som de i mange tilfælde gør alligevel for at sikre høj aktivitet for alle) jf. Sundhedsstyrelsen minimumskrav.

De håber, at de får mulighed for at underholde dig, din familie, kolleger eller måske venner i klubben/foreningen. 

Hvis du skulle have spørgsmål eller blot ønsker at invitere dine bekendte på en oplevelsesrig tur, sidder de hos DARE Aktivitetscenter klar på tlf. 70 25 80 11 eller info@idareyou.dk fra tidlig morgen til sen aften. 

De glæder sig til at høre fra dig! 

Besøg DARE Aktivitetscenter her på BEST OF Viborg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble