7. september 2020

Hygge og høj faglighed på ét sted

Hos VELS - MASSØR & KRANIOSAKRAL TERAPEUT - kan du få behandlet alle dine problematikker

Der er nemlig her tale om en klinik, der arbejder inden for både fysiologisk massage, kranio sakral terapi og tape behandlinger. Samtidig er det er en klinik, der meget gerne arbejder akut, og du har dermed altid mulighed for at høre om tider uden for almindelig åbningstid, så du på næsten alle tider af døgnet kan få både hurtig og kompetent hjælp. Det er således altid muligt at komme i kontakt med VELS på telefonen, mailen mm - og det tilstræbes, at du får svar inden for én time. Dog er klinikkens behandler ikke kontaktbar under behandlinger, og derfor er mailen tit den BEDSTE måde at få svar på dine spørgsmål. 

Med VELS - MASSØR & KRANIOSAKRAL TERAPEUT - er det derfor muligt for dig at blive behandlet for dine problematikker - og gerne hurtigt. Klinikken sætter en ære i, at du inden for få behandlinger bliver klar til at genoptage din ønskelige hverdag. 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak eller visit i klinikken

VELS - MASSØR & KRANIOSAKRAL TERAPEUT - ligger i hjertet af Bjerringbro med P-pladser lige uden for, kun 100 m til toget og 50 m til gågaden. Og næsten lige så vigtigt: Lokalerne er et gammelt apotek, som summer af hygge og meget høj faglighed. Alt sammen samlet på ét sted.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble