16. marts 2020

Hjælp fra ViborgEgnens Erhvervsråd

ViborgEgnens Erhvervsråd sidder klar til at rådgive og besvare spørgsmål 

Hos ViborgEgnens Erhvervsråd vil de i de kommende to uger, følge nøje med i udviklingen generelt, men i særdeleshed de initiativer, der har betydning for virksomheder og iværksættere.

Dette medfører, at de vil være klar til at hjælpe med svar på alle typer af spørgsmål. Hvis de ikke har svaret umiddelbart, vil de undersøge sagen hurtigst muligt og vende tilbage.
 
For at have størst mulig viden og indsigt i, hvordan erhvervslivet kan agere i denne kritiske situation, holder de kontakt til alle relevante ministerier og styrelser samt de større erhvervsorganisationer. 


Hos ViborgEgnens Erhvervsråd lyder det; 
"Det er en alvorlig periode, vi går ind i, så vi skal forsøge i fællesskab at komme bedst muligt igennem den, og vi vil gerne bidrage med alt det vi kan. Så tøv ikke med at kontakte os."
 
 
Praktisk info:
Kontoret er lukket - alle medarbejdere kan kontaktes på telefon og mail. Arrangementer udsættes!
 
På baggrund af Regeringens udmelding i går har de valgt at nedlukke det fysiske kontor på ViborgEgnens Erhvervsråd. Samtidig udsættes alle planlagte aktiviteter, kurser, foredrag, Generalforsamling og fysiske møder foreløbigt indtil mandag den 30. marts.
 

Dog er de tilgængelige i fuldt omfang via telefon og mail i hele perioden.

Kontaktinformation på alle medarbejdere kan findes her: Medarbejdere hos Erhvervsrådet

 

Læs mere om Viborg Egnens Erhvervsråd

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia