10. juni 2021

Gastro Catering er nomineret til kantinepris

Så flot at et Viborg firma "Gastro Catering" er med i puljen 2021

Det er nu ca. 2½ år siden jeg sagde mit job op og startede som selvstændig, med ønsket om at starte en virksomhed op, hvor ingen kompromiser skulle gøres ift. kvalitet og velsmag og hvor de bedste (økologiske) råvarer, dyrevelfærd og uovertruffen service skulle være i højsædet.
 
Det har indtil nu været en lærerig og til tider hård rejse, men undervejs har jeg altid glædet mig over at se lokalsamfundet i og omkring Viborg, private som erhverv, bakke op om os og vores måde at gøre tingene på.
Og det er derfor med umådelig stolthed, at jeg kan berette, at vi i dag er blevet nomineret til Kantineprisen 2021 med den ene af vores indtil videre blot 2 kantiner, nemlig vores kantine på Lundborgvej 16 i Viborg, tilknyttet vores catering forretning.
 
Det er en kæmpe begivenhed for en lille ung virksomhed som vores, og en anerkendelse uden lige, men samtidig også et vidnesbyrd om, at vores måde at handle på, som beskrevet ovenfor, giver mening for andre end bare os i Gastro familien.
 
Jeg lover, at vi alle i teamet vil gøre os umage hver dag for at leve op til den ære, der er vist os her og jeg håber samtidig, at dette må blive startskuddet til, at endnu flere virksomheder kan nyde godt af vores daglige bestræbelser, mod den bedste kantinedrift i landet.
 
En stor tak sendes til det fantastiske team af Gastronauter og alle der har sin gang på vores gastronomiske højborg og dermed bidrager positivt til dagligdagens travle, men glade køkkendrift.
 
Læs mere om prisen her, og kryds gerne fingre for os- det er nu sjovest at vinde: goderaavarer.dk
 
Følg os også gerne på vores nyoprettede FB side Gastro Kantiner, vores hjemmeside www.gastrokantiner.dk og LinkedIn: Gastro Kantiner
Kh. Jakob/Gastronauten
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble