16. september 2021

Cafebaghuset støtter KidsAid

Tirsdag d. 21 september er en speciel dag på Café Baghuset.. 

HELE vores morgen- og frokostomsætning går nemlig til den fantastiske organisation KidsAid og Knus Kræft. KidsAid skaber trivsel, håb og glæde for syge børn og unge, og det vil vi så gerne støtte op om! 

KidsAids primære formål er at skabe Unikke Oplevelser for syge og sårbare børn og unge i Danmark. Dette gælder ikke kun for børn og unge, men også deres familier. Hvert år når de ud til ca. 1200 børn og deres familier. 
 
De Unikke Oplevelser gør en stor forskel, og giver de syge og sårbare børn et pusterum i en svær dagligdag. Oplevelserne spreder glæde og skaber positiv indvirkning på et ofte langt sygdomsforløb.
 
Udover Unikke Oplevelser donerer KidsAid penge til børneafdelinger på landets hospitaler, så de i fællesskab kan implementere forbedringer, der gør en forskel for børnenes ophold.
 
Det vil altså sige, at mens du nyder en god morgenmad eller frokost på Café Baghuset, så støtter du samtidigt op om KidsAid og deres fantastiske arbejde. Vi håber på at se så mange af jer som muligt, så vi i fællesskab kan støtte KidsAid 
 
Ønsker du at bestille bord til denne specielle dag? Så står vi klar med telefonen på 26 16 21 64. Vores åbningstid om tirsdagen er 09.00-23.00 og køkkenet er lukket mellem 16.00-17.00 og igen kl. 20.30-23.00
Du kan læse mere om KidsAid lige her  https://kidsaid.dk
 
#PeterLarsen #TomKristensen #KidsAid #KnusKræft Peter Larsen Kaffe Tom Kristensen KidsAid Danmark
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble