15. februar 2024

?? Vi er nomineret til Byens Bedste Kulturoplevelse ? Vi er super stolte

Vi håber selvfølgelig at vinde. Så vi har brug for din hjælp til at stemme lige her: https://radioviborg.dk/byensbedste2024

⭐️ KÆMPE NYHED til alle danske Gavin DeGraw-fans! ⭐️
Kun to koncerter i Danmark i 2024 - og han starter selvfølgelig i VIBORG
?

Vi ses 6. november 2024 i Tinghallen / Jet Sport Arena!
Billetsalget starter på fredag 16. februar kl. 10.00 ?
Selv tak ?
 
Vi kan næsten ikke vente længere! I dag er der nemlig kun 1 måned til, at den folkekære kunstner Lars Lilholt fylder Tinghallen med sin SOLO TOUR og tonerne fra alle sine kendte hits ??
 
Glæd dig til at synge med på klassikerne "Kald det kærlighed" og "Den hvide dværg" i akustiske og afdæmpede versioner.
 
Snup din billet i dag - der er kun få pladser tilbage ? https://tinghallen.dk/program/lars-lilholt-solo/
 
Gennem hele sin barndom og opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.
 
Siden gik han trænervejen, og så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig tre gange VM-guld på cv’et.
 
Kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen i dette foredrag, hvor landstræneren fortæller om de menneskelige tricks, han benytter sig af for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.
 
I en forestilling fyldt med anekdoter, der giver smil på læben, forklarer Nikolaj Jacobsen om, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Han ved langtfra altid bedre – men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor, han er Verdens Bedste Nikolaj.
Ses vi?

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble